Ana içeriğe atla

24 Kasım 2019 tarihli 30958 sayılı resmi gazete ile resmi olarak kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemler Uygulama Araştırma Merkezi (ROTASAM) akademik ve teknik altyapısını zenginleştirerek geleceğe teknoloji taşımayı amaçlamaktadır. Bunun için 4 ayrı yapıyı bir araya getirmeliyiz. Bunlar; Yönetim Kurulunu oluşturan Hocalarımız, Danışma Kurulunu oluşturan iç ve dış paydaşlar, yeniliğe ve gelişmeye hazır olan önlisans, lisans ya da lisansüstü seviyesindeki öğrenciler ve son olarak toplum. Gerek yapmış olduğumuz yeniliklerden toplumu haberdar ederek gerekse verdiğimiz eğitimler ile toplumun Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemlere olan ilgisini ve becerisini artırma hedefi ile çalışan bir Uygulama ve Araştırma Merkeziyiz.