Ana içeriğe atla

Agora AVM'de 100. yıla özel düzenlenen etkinlik, 22 Ekim Pazar günü saat 10:00'da gerçekleştirildi. Yarışmada çizgi izleyen robotlar, mini sumo robotlar, arazi robotları, serbest kategori ve robo-futbol olmak üzere beş ayrı kategoride yarışan ekipler rekabet ettiler.

ROTASAM, otonom mobil servis robotu Komibot'u Agora AWM'de sergileyerek bu etkinliğe katkıda bulundu. Üniversitemizin Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü'nde çalışmalarını gerçekleştiren öğrencilerimiz geliştirmiş oldukları robotlarla etkinlikte yer aldılar.

Agora AVM'de gerçekleşen bu yarışma, teknolojiye ilgi duyan herkes için ilham verici bir fırsat sundu. Bu etkinlik, geleceğin teknolojilerini keşfetmek ve genç yeteneklere destek olmak isteyenler için ideal bir platform oldu. ROTASAM, bu tür etkinliklerin başarılı bir deneyim olmasını ve teknoloji alanında daha fazla ilerlemeyi teşvik etmeyi umuyor.